2023. október 5., csütörtök

Hári Tamás 5 Tény amiért érdemes olvasni tőlem

A 5 tény, hogy miért olvass tőlem? című cikksorozat első részét hoztam el most nektek. Ennek a cikksorozatnak az lesz a lényege, hogy a szerzők/írók/költők 5 pontban írják le az olvasóknak, hogy miért is érdemes olvasni tőlük. Ezt azért találtam ki, mert egy kis önképet alkothat magáról az író, hiszen nem csak írói, olvasói szemmel is meg kell vizsgálnia a művét. Mi az, amit érdemes kiemelni, ami miatt más, mi az, ami miatt én is szívesen olvasnám a regény. De nem is húzom tovább a szót. Mai írónk nem más, mint: Hári Tamás, akinek eddig kér novelláskötete jelent meg Lépcsőház és a Véres torkú angyalok címen.

 5 tény amiért érdemes elolvasni a regényeim:

1. Kevés időd jut mostanában a könyvekre? A novelláimat olvashatod, akár munkába menet a buszon, vagy lefekvés előtt, ha csak egy történetnyi kikapcsolódásra vágysz!

2. Szeretsz emberi sorsokról olvasni? Érdekel, miként reagálnak az emberek egy-egy nehéz helyzetben?

3. Ha bírod az olyan történeteket, amik az élet keményebb pillanatait mutatják be és nem bánod, ha a történetek nem végződnek happy enddel.

4. Ha szereted az elgondolkodtató, tanulságos történeteket, amik nem eresztenek el könnyen.


5. Ha bírod a tabutémákat, akkor szívből ajánlom a könyveimet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Előolvasás: Sky S. T.: Most főzünk vagy dumálunk?

Hatalmas köszönettel tartozom Sky S. T. írónőnek, az MKMT Mozgalomnak és minden részvevőnek, aki közreműködött a könyv létrehozásában. Leh...