2023. október 7., szombat

Julia RedHood 5 tény amiért érdemes olvasni tőlem

A 5 tény, hogy miért olvass tőlem? című cikksorozat első részét hoztam el most nektek. Ennek a cikksorozatnak az lesz a lényege, hogy a szerzők/írók/költők 5 pontban írják le az olvasóknak, hogy miért is érdemes olvasni tőlük. Ezt azért találtam ki, mert egy kis önképet alkothat magáról az író, hiszen nem csak írói, olvasói szemmel is meg kell vizsgálnia a művét. Mi az, amit érdemes kiemelni, ami miatt más, mi az, ami miatt én is szívesen olvasnám a regény. De nem is húzom tovább a szót. Mai írónk nem más, mint: Julia RedHood, aki több zsánerben is már kipróbálta a tudását. Regényeit az érzelmek jellemzik.


5 Tény, amiért érdemes olvasni tőlem: 

A könyveim főszereplői gyakran kilógnak a sorból, valami megkülönbözteti őket az átlagos emberektől. Néha különösen tehetségesek valamiben, mint a festés, vagy zene, elvont művészlelkek. Esetleg betegségben szenvednek, ami nem halálos (bár olykor igen), de kihat az életükre, külsőleg is meglátszik rajtuk. Másokat testükön hordott jegy tesz egyedivé; hegek, tetoválások. Olvasóim szerint különleges karaktereket mozgatok.

Regényeim gördülékenyen olvashatóak, kevés körítéssel, gyors ütemben követik egymást az események.

Kedvencem az érzelmes jelenetek írása, tehát ebben bővelkednek a könyveim, és itt nem csak romantikáról van szó. Ugyanúgy szeretem ábrázolni családtagok közötti érzelmeket, mint a szerelmet, vagy akár a depressziót, kilátástalanságot, félelmet.

Könyveim kivétel nélkül téma köré épülnek. Például: félelmeink elengedése, felépülés trauma után, internet veszélyei

Sokak szerint szívszorító írásaim vannak. Olvasóim reakcióiból kiderült, hogy olyan dolgok is megtörténnek a könyveimben, amelyekre végképp nem számítottak. Ezzel egyidejűleg azt is megtudtam, hogy a regényeim a tragédiák ellenére szépek, meghatóak. Szerelmespárom tagjait mindig nagyon szeretik együtt. Gyakran megkapom, hogy aranyos párost hoztam össze.

+1 Olyan olvasóknak ajánlom az írásaimat, akik nem bánják, ha néhány könnyfakasztó, vagy megrázó jelenettel találkoznak, és szeretik, ha a könyv elgondolkodtató.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Előolvasás: Sky S. T.: Most főzünk vagy dumálunk?

Hatalmas köszönettel tartozom Sky S. T. írónőnek, az MKMT Mozgalomnak és minden részvevőnek, aki közreműködött a könyv létrehozásában. Leh...