2023. április 26., szerda

Egy csésze kávé Farkas Anett írónővel

Most az Egy csésze kávé következő részét olvashatod kedves látogató. Ezúttal Farkas Anett írónőt szeretném nektek bemutatni, aki nem csak író, hanem elsősorban édesanya, feleség és vállalkozó. Rövid idő alatt, sokan megismerhettétek a nevét. Először is a nagy sikerű A 33-as beteg című debütáló könyvével robbant be a köztudatban. Sokan szeretik Dávid és Vivien párosát.

Az írónőnek eddig négy regénye jelent meg:

A 33-as beteg (Dávid és Vivien I.)
A 33-as ügy (Dávid és Vivien II.)
A 33-as áldozat (Dávid és Vivien III.)
Kettős játszma (Ádám és Lili I.)


Az írónővel már szinte baráti kapcsolat alakult ki közöttünk, elég gyakran beszélgetünk neten. Sok érdekes dolgot megtudtam róla a beszélgetéseink során, ezekből lehet el is árulok nektek egy-két titkot.

Anett rendőrként kezdte el a pályafutását, csak gyermekei születése után hagyta ott a rendőrséget, és kezdett saját vállalkozásba. Két évvel ezelőtt, minden krimirajongó nagy örömére tollat ragadott, és írni kezdett. A regényei nem mindennapiak, hiszen kevés ilyen nyílt regény íródik, főleg amelyiknek van igazságalapja is.

Én az anyát és a barátnőt, sőt a lányt is megismerhettem benne, amiért nagyon hálás vagyok. Kevés embert ismerek, akire ennyire nyitott és közvetlen. Rettenetesen segítőkész személyisége van, és nagyon szeretem a humorát. Ez meg is mutatkozik a nemrég megjelent, Kettős játszma című regényében is.

Szereti, ha kap visszajelzéseket olvasóktól vagy barátoktól, hiszen ő ebből „táplálkozik”. Ennek a segítségével tud előre haladni. Nem mondom, hogy kevés az önbizalma, mert az hazugság lenne. Ő egy lelkes ember, aki fejleszti önmagát, és tudja, hogy mennyit bír ki. Anyaként nagyon büszke a gyermekeire. Számára a család az első, aztán a barátok és az írás.
Nyitott személyiség, aki a nagyközönség elől sem zárkózik el. Nem szállt a fejébe az sem, hogy már több díjat megnyert.


Barátaival, Anne Raven és Diana Hunt írónővel megalapították a Pitypang könyveket. Ennek az a lényege, hogy reklámozzák a saját könyveiket és azokét, akik csatlakoznak hozzájuk. Együtt, egymásért elvre épül a kis csapatuk. Az elmúlt időszakban csatlakozott hozzájuk két tehetséges első könyves író. Aleva Zoltán és Kormos H. Barbara, akinek hamarosan érkezik első regénye.

Anettbe azt szeretem, hogy megfogadja a tanácsokat, elfogadja a véleményeket, és elgondolkozik rajtuk.

Őszintén megmondja a véleményét mindenről, és támogatja a családját és a barátait.

A szülei és a testvérei joggal büszkék rá. Amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi. Lásd a vállalkozásában és írásban is sikeres.

Büszke vagyok rá, hogy személyesen is ismerhetem, és hogy barátinak mondhatom a kapcsolatunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Előolvasás: Sky S. T.: Most főzünk vagy dumálunk?

Hatalmas köszönettel tartozom Sky S. T. írónőnek, az MKMT Mozgalomnak és minden részvevőnek, aki közreműködött a könyv létrehozásában. Leh...