2023. december 31., vasárnap

Poór Edit 5 tény amiért érdemes olvasni tőlem

5 tény, hogy miért olvass tőlem? című cikksorozat újabb részét hoztam el most nektek. Ennek a cikksorozatnak az lesz a lényege, hogy a szerzők/írók/költők 5 pontban írják le az olvasóknak, hogy miért is érdemes olvasni tőlük. Ezt azért találtam ki, mert egy kis önképet alkothat magáról az író, hiszen nem csak írói, olvasói szemmel is meg kell vizsgálnia a művét. Mi az, amit érdemes kiemelni, ami miatt más, mi az, ami miatt én is szívesen olvasnám a regény. De nem is húzom tovább a szót. Mai írónk nem más, mint: Poór Edit, akinek több novellája és verse is megjelent már nyomtatott kötetben vagy éppen e-könyvként. Sőt önálló kötetei is vannak, ez mellett társszerzősekkel írt kötetek is. Több zsánerben kipróbálta már magát.


5 Tény, amiért érdemes olvasni tőlem: 

1. Kisregényeket írok, melyeket viszonylag rövid idő alatt el lehet olvasni, akár egy utazás során.

2. Több témakörből is választhatnak alkotásaimból. A kalandokban, érzelmekben gazdag és spirituális jellegűekből.

3. Különleges tájakra kalauzolom el a kedves olvasót.

4. Minden könyvemben a főszerepet az emberi érzelmek és különös kapcsolatok felszínre kerülése adja. Izgalmas, fordulatokban gazdag, olykor drámai kimenetelűek.

5. A spirituális történetek betekintést nyújtanak a túlvilág titkaiba és a létezés misztériumába. Mindezek olyan egyedi történetekben, melyek valahol és valamikor már lejátszódtak a nagyvilágban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ella Steel: Sors-döntő (Sors I.)

Most egy olyan könyvről szeretném elmondani a véleményemet, amelyet többször olvastam már. Eddig 2x lett bővítve Ella Steel: Sors-Döntő (Sor...