2024. január 7., vasárnap

Garajszki Rozika 5 tény, amiért érdemes tőlem olvasni

A 5 tény, hogy miért olvass tőlem? című cikksorozat újabb részét hoztam el most nektek. Ennek a cikksorozatnak az lesz a lényege, hogy a szerzők/írók/költők 5 pontban írják le az olvasóknak, hogy miért is érdemes olvasni tőlük. Ezt azért találtam ki, mert egy kis önképet alkothat magáról az író, hiszen nem csak írói, olvasói szemmel is meg kell vizsgálnia a művét. Mi az, amit érdemes kiemelni, ami miatt más, mi az, ami miatt én is szívesen olvasnám a regény. De nem is húzom tovább a szót. Mai írónk nem más, mint: Garajszki Rozika, aki nem rég kezdett el írni, de már négy regénye megszületett. Minden kötetnek a központi témája a szerelem, megfűszerezve: zenével, más országból származó emberek szerelmével és még sok érdekességgel. 


5 tény, amiért érdemes olvasni:


1.Ha érdekel egy olyan romantikus történet, ami nem csak az érzésekről szól, hanem a pár körül történő egyéb eseményekről is, akkor a Garajszki Rozika által írt regények pont neked íródtak! 

2.Ha nem csak a romantikus szál, hanem a szerelmeseket akadályozó családtagok miértje is foglalkoztatna, akkor el kell olvasnod Garajszki Rozika regényeit. Az első háromban tuti találsz ilyet. 

3.Ha szereted azokat a történeteket, ahol a végére egészen mások lesznek a szereplők, mint akinek az elején hitted őket, akkor A Garajszki Rozika: Helga – Akkor is ő az igazi! című regényét kell elolvasni. 

4.Ha szereted, mikor a történet életszagú, és akár veled, vagy a szomszédodban is megtörténhetne, akkor el kell olvasnod Garajszki Rozikától a - Helga- A szokás hatalma, Katica- Nem mindig a paraszt a „paraszt”, Júlia- Az élet időnként ismétli önmagát, Helga- Akkor is ő az igazi! - című regényeket. 

5.Ha csak úgy unatkozol, és egy műfajilag szórakoztató, a szépirodalom, a new adult és a romantika keverékébe tartozó, kikapcsoló és érdekes történetre vágysz, akkor ajánlom Garajszki Rozika mind a négy regényét!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ella Steel: Sors-döntő (Sors I.)

Most egy olyan könyvről szeretném elmondani a véleményemet, amelyet többször olvastam már. Eddig 2x lett bővítve Ella Steel: Sors-Döntő (Sor...