2024. március 9., szombat

Rebecca Reed: Üdv a klubban

Hálával tartozom az MKMT Mozgalomnak, Sky S. T. írónőnek, és Rebecca Reed írónőnek, hogy ismét a kegyeibe fogadott, és lehetőséget adott arra, hogy újabb utazásban lehessen részem. Ezúttal az Üdv a klubban című regényét olvashattam el. Ez a regény is kitűnik az eddigiek közül, mivel E/3-ban írta meg az írónő.

Rebecca Reed:
Üdv a klubban


Tartalom:

Az egyetemista Octavia édesanyja halála után váratlan helyzetbe kerül. Neki kell felnevelnie a három éves húgát, Jaydent, méghozzá a nevelőapja fiával, Keltonnal együtt, ugyanis a kislány, és a férfi örökölte a házat, amiben éltek.
Kelton egy váratlan hazugságba keveredik a leendő főnöke, Daniel előtt. A kecsegtető állásáért cserébe Kelton megzsarolja Octaviát, hogy bújjon ágyba Daniellel, különben a kis Jaydennel együtt kirakja őket az utcára, és a kislány nevelőintézetbe kerül. Ha meg akarja menteni a húgát, Octaviának nem marad választási lehetősége. Elmegy a találkozóra, ám ott kiderül, hogy ismeri a férfit, akinek oda kell adnia magát. A lánynak hazugságok, zsarolások, megaláztatások sorával kell megküzdenie ahhoz, hogy megszabadulhasson Keltontól. Ám ez közel sem lesz olyan egyszerű, mert gyengéd érzelmeket kezd el táplálni Daniel iránt, aki előtt el kell játszania a Kelton által rákényszerített szerepét.

Véleményem:
 - karakterek: 5/5
- leírás: 5/4
- olvashatóság: 5/5
 - történet: 5/5
- izgalom: 5/4
- logikai szál:5/3
- romantikus szál: 5/4 

 Mostanában új oldalát ismerem meg az írónőnek, de ez viszont sosem rossz, hiszen ahányan vagyunk ,mind mást szeretünk és olvasunk. De itt sem kellett csalódnom, hiszen szenvedélybe és fordulatokba nem volt hiány. A bonyodalom itt sem hiányozhatott, ahogy már megszoktuk. Bár itt a humor helyett inkább a cuki jelenetek csalnak mosolyt az olvasó arcára. Szinte az olvasó maga előtt lát egy-egy jelenetet. Voltak olyan helyzetek, amiket eleinte nem igazán értettem, de a végére minden a helyére került. Örültem neki, hogy Daniel nem egy hülye gyerek, bár sokszor elgondolkoztatott. Kelton pedig egy undorító féreg a szemembe. Örülök neki, hogy Octavia a sarkára állt. A legcukibb szereplők Jayden és Vodka és persze Angyal voltak. Ők minden pénzt megértek. Igaz, nekem kicsit hiányzott belőle a csíntevés és a gyerekszáj, amit nagyon szeretek a könyvekben, ha szerepel benne kisgyerek. A karakterek olyanok ebbe a könyvben is, mintha a szomszédaink lennének. Octavia szomszédai különös mód hasonlítanak a miénkre, főleg az idősebbekre… Ebben a regényben sok belső küzdelmet kell megvívniuk saját magukkal és egymással is a karaktereknek. Itt számomra az erotika nagyobb helyet foglalt el, mint a romantika.
Az írónő távolságtartása itt még jelen van, bár már kezdett rálépni arra az útra, amelyiken most halad végig. A történet könnyedén és gördülékenyen olvasható. Kellemes kikapcsolódást nyúlt a nyári estékre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Előolvasás: Sky S. T.: Most főzünk vagy dumálunk?

Hatalmas köszönettel tartozom Sky S. T. írónőnek, az MKMT Mozgalomnak és minden részvevőnek, aki közreműködött a könyv létrehozásában. Leh...