2024. március 11., hétfő

Írói bemutatkozás I.


Robin O’Wrightly néven 2015 óta alkotok széles zsánerben a szórakoztató és szépirodalom területén, a romantikus paródiától az ifjúsági sci-fantasyn és a történelmi családregényen keresztül a lélektani thrillerig. 2021 óta másik három nevet is használok: Szabó Borkaként könyvkiadási szakirodalmat, Váczy Virág néven verset és mesét, Mia Frances pedig horrort, dark erotikát és romantikus-erotikus kalandtörténeteket írok. 2023-ra 23 kiadványom jelent meg, némelyik több kiadásban is - most ősszel debütáltam a Könyvek Sorban kiadóm égisze alatt. 

Részlet a könyvből:

Ha megszeretsz valakit, és ő is megszeret téged, azzal megszelídítitek egymást. A szerelemben és a háborúban mindent szabad, azt mondják, én viszont ezzel nem értek egyet. Szerintem nem minden hasznos. Miért? Mert a háborúban ellenségek vannak, akik el akarják pusztítani és feledtetni a másikat. De a szerelemben? Pont hogy nem! Egymást akarjátok felépíteni, megismerni, összekapcsolódni, magatokba olvasztani, mert ez a természet rendje. Senki nem szaporodna, ha nem esne jól a körítés. Kihalt volna az emberiség, hogyha érzelmek nélkül kellene egymáshoz nyúlnunk. (...)
Ha akarsz valamit attól a lánytól, tudd, hogy bármi történjen, a következményekkel is neked kell együtt élned. Ha lefekszel vele, sosem leszel ugyanaz, aki voltál. Ott hagyod benne a lelkednek is egy darabját, nemcsak a testedét. Ez a legördögibb az egészben. És ő is ad magából egy kicsit, bizony, testéből-lelkéből, amely egész életedben kísérteni fog. Akkor is, ha már emlékezni sem fogsz rá, mert nem ő volt az igazi. Te már sosem leszel egész, ahogy ő sem. Utána hiába akarod kipótolni a szívedet-lelkedet mindenfélével, ha ismeretlen lányok között szétosztogatod magad.




1 megjegyzés:

Előolvasás: Sky S. T.: Most főzünk vagy dumálunk?

Hatalmas köszönettel tartozom Sky S. T. írónőnek, az MKMT Mozgalomnak és minden részvevőnek, aki közreműködött a könyv létrehozásában. Leh...