2023. február 7., kedd

Hamarosan könyv bemutatóval egybekötött megjelenés

Hamarosan megjelenéssel egybekötött könyvbemutatót fognak tartani 2023.3.10-én 17:00-kor Budapesten, a Rákóczi út 42-es száma alatt, a Blaha Lujza téren az Álomgyár könyvesboltban.
Két fantasztikus könyv megjelenését is együtt ünnepelhetjük az írókkal együtt, akik nem mások, mint a 2022-ben több díjat elnyert Farkas Anett krimi írónő, és egy első könyves magyar írót Aleva Zoltánt is megismerhetjük.

Aleva Zoltán egy igen összetett zsánerű regénnyel fog debütálni, amely a Matilda gyermekei címet viseli.

Aleva Zoltán:
Matilda gyermekei


Amikor ​még a Nap is fiatalabb volt – és nem látott annyi szörnyűséget, mint manapság –, az emberek is egész másfajta életet éltek. Különösen igaz volt ez egy völgyben élő, istenekhez fohászkodó, saját szabályok szerint és a nagyvilágtól elszigetelten élő kis közösségre. A szokványos, idilli napokat furcsa történések kezdik beárnyékolni, amelyek nem várt, tragikus eseményekhez vezetnek. Az összeszokott csoport addigi, háborítatlan életét örökre megváltoztatja a balsors. A hátborzongató eseményekhez, úgy tűnik, hogy többeknek is közük van a falubeliek közül, s a titkok, amelyeket addig féltve őriztek, mind-mind felszínre kerülnek, kíméletlenül feltárva a dermesztően sötét, lélekfacsaró igazságot…

Lehet-e a lélek eredendően gonosz? Hány arca van a szerelemnek? Mennyi fájdalmat képes egy ember elviselni? Hol húzódik meg a határ szeretet és gyűlölet között? Feláldozható-e egy élet, ha ezzel számos másikat megmenthetünk? Mi történik akkor, ha átveszi az irányítást a józan ész fölött a feltételezés, a hiedelem és a bőr alá kúszó félelem?

Fogadjátok sok szeretettel Aleva Zoltánnak szánt üzeneteket, az olvasóktól.

Adri: Köszönöm, hogy bepillantást engedtél Matilda világába. A stílus, a kor hangulata és a szereplők kilóra megvettek maguknak, így arra kérlek: ne hagyd abba!

Katalin: Örülök, hogy bővíti a magyar írók táborát. Stílusa igen egyedi, lehengerlő, remélem sok rajongót hoz majd. Legyen kitartó, ne szegje kedvét semmi, az olvasókkal pedig legyen nyitott és kommunikatív. Megtisztelő, hogy elsők közt megismertem. Kíváncsian várom a további könyveit.

Farkas Anett krimi írónő szórakoztató krimivel lepi meg az olvasóit. De senki ne ijedjen meg, hiszen a Kettős játszmából sem hiányozhatnak az izgalmak és a csavarok.

Farkas Anett:
Kettős játszma



Elhidegült kapcsolatok, egy kitaszított gyermek és a múltjával küszködő ügyfél.
Vajon melyik sötét titok vezet a megfejtéshez?
Várnai Ádám, a népszerű sümegi ügyvéd, Sopronba utazik, hogy védelmébe vegyen egy fiatal nőt, Petrát, akit gyilkosság vádjával tartanak őrizetben. Nehéz helyzetbe kerül, mert a vádlott zárkózott, nehezen nyílik meg.
Lili Ortiz százados versenyt fut az idővel, mikor csapatával beleveti magát a gyermekrablóhálózat falai között zajló baljós eseményekbe.
Egy három éve eltűnt kislány lehet a megoldás kulcsa, de ahhoz, hogy kiderítsék, mi történt, először válaszokat kell találniuk a börtönben őrzött nő titkaira.
Az őrület akkor kezdődik el igazán, amikor a szálak összefonódnak.
Mi lehet a közös a lányok múltjában?
Milyen kapcsolat fűzi őket a gyermekkereskedelemhez?
Mit hallgathat el Petra?
Egy ügyvéd.
Egy vádlott.
Egy kislány.
Egy hálózat.
Egy ügynök.
És egy mindenre elszánt csapat.

Fogadjátok sok szeretettel Farkas Anettnek szóló üzeneteket az olvasóktól.

Adri: Anett, soha ne add fel az álmaidat! Mindig lesz lent és fent. Aki szeret (és sokan vagyunk) veled lesz lent is. Aztán pedig lehet együtt szárnyalni. Ez a Te utad, járd be végig! Elég közhelyesen hangzik, de így igaz.

Katalin: Csak így tovább! Ne szegje kedvét semmi, ne foglalkozzon semmivel és senkivel, csak a kitűzött céljaival. Nagyon sokan szeretik, szeretjük és ez a lényeg. Remélem még nagyon-nagyon sokáig nem fogynak ki "tollából" a történetek.

Balázs: Sok jó könyvel örvendeztesse még meg a nagyérdeműt. S további sok sikert kívánok a munkásságához.
Edit: Soha ne hagyd abba az írást! Mindig legyél ilyen "termékeny "! Merítsd az erőt abból amennyire mi olvasók szeretjük a könyveidet, és téged!!

Edit: Soha ne hagyd abba az írást! Mindig legyél ilyen "termékeny "! Merítsd az erőt abból amennyire mi olvasók szeretjük a könyveidet, és téged!!

Niki: Bízzon az ösztöneiben és higgyen magában.

Nikolett: Maradjon mindig ilyen, amilyen most és véletlenül se hagyja abba az írást!

A megjelenéssel egybekötött könyvbemutatón a Pitypang könyvek másik alapítója, Anne Raven írónő is részt vesz. Mindenkit szeretettel várnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ella Steel: Sors-döntő (Sors I.)

Most egy olyan könyvről szeretném elmondani a véleményemet, amelyet többször olvastam már. Eddig 2x lett bővítve Ella Steel: Sors-Döntő (Sor...