2023. május 16., kedd

Egy csésze kávé Abby Winter írónővel

Most egy olyan írónőt szeretnék nektek a rovaton belül bemutatni, akinek már több könyve is megjelent. A szívemhez viszont a Treasure sorozata és a Leomló falak áll a legközelebb. Regényeibe nagy hangsúlyt fektet a romantikára. A Treasure sorozata a zene miatt tetszett meg nagyon.

Többször is volt szerencsém személyesen is találkozni vele. Egy kedves és nyitott ember. Mindig keresi a kihívásokat, ezért nem csodálkozom rajta, hogy a tanári pályát választotta. Mostanában kipróbálta, hogy milyen az, mikor társszerzőként születnek meg a történetek. Hamarosan megjelenik legújabb regénye, amelyet Guiditta Fabbro írónővel alkottak meg. De írt már közös könyvet Emy Dust, Veda Sylver  és Mimi Taylor írónőkkel is.


Nagyon szereti az állatokat.

Folyamatosan értekezik az olvasóival. Közvetlen és segítőkész. Gyengéi a különleges szemű férfiak, és ez inspirálja is őt. A motorok és a tetoválások szintén a gyengéi közé tartoznak. Ha ideje engedi folyamatosan ír.
A regényeibe a romantika mellett megtalálhatóak a társadalmi problémák is. Bemutatja sajátos megoldását egy-egy hétköznapi problémára.

A tájleírásai tetszenek a legjobban, mert az ember úgy érzi, hogy ott van, ahol a szereplők. Karakterei hétköznapi emberek.
Oldalán mindig találtok valami frisset és ropogósat, valamint rengeteg akciót rak közzé.


A könyvhéten nem csak dedikálni szokott, hanem Suzanne Wolf írónővel együtt árusít is. Így segíti a Kiadó munkáját. Aki arra jár, nyugodtan álljon meg dedikáltatni.

Őszintén megmondom, hogy szívesen olvasnék egy Abby Winter és Suzanne Wolf által írt közös könyvet. Kíváncsi volnék rá, hogy két ilyen egyedi írónő, hogy oldaná meg.

Minő meglepő, az írónővel egy csoport keretein belül napi szinten tartom a kapcsolatot. Szeretem az ő humorát. Mindig vannak jó beszólásai.

Segítőkész és megértő. Meghallgat másokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Előolvasás: Sky S. T.: Most főzünk vagy dumálunk?

Hatalmas köszönettel tartozom Sky S. T. írónőnek, az MKMT Mozgalomnak és minden részvevőnek, aki közreműködött a könyv létrehozásában. Leh...