2023. május 29., hétfő

Egy csésze kávé Rebecca Reeddel

Az egy csésze kávé című rovatom újabb részében a sokoldalú Rebecca Reed írónőt szeretném nektek bemutatni, mint embert. Sokat beszélgetek az írónővel és úgy érzem őt is be kell mutatnom, hiszen több zsánerben is jelent már meg regénye.

Az írónő első regénye romantikus regényként került az olvasók elé elektronikus kiadásban az Ágenda kiadó gondozásából. Azóta több regénye is megjelent.
Nem régóta van jelen a könyvpiacon, mégis sokan szeretik az LMBTQ zsánerben íródott regényeit.

De kevesen tudják róla azt, hogy mennyire egy jószívű és segítőkész ember. Elárulom nektek, hogy ő nézi át a cikkeimet, hogy minél kevesebb hiba legyen benne. Ezért nem lehetek neki elég hálás.


Az írónőnek a családja a legfontosabb a való életben. Szeret sütni és főzni mellette kertészkedni. Rengeteget olvas, és sok írónak segít a bétázásban.

Én Rebecca Reed írónőt a Beszélgessünk az írókkal csoportból ismerem, ahol tartott már bemutatkozó napot, illetve több könyvét is reklámozta már. Amire büszke lehet az, hogy a Maxim kiadó egyik pályázatán első helyezést ért el, és hamarosan elkezdődnek a szerkesztői munkálatok.

Mint embert nagyon tisztelem, mert amit a fejébe vesz azt el is éri. Őt a segítőkészség hajtja előre.

Sok dologról lehet vele beszélgetni, és mindig jó tanácsokkal látja el az embert.


Legnagyobb vágya, hogy visszaköltözzön a szülőfalujába, ahol a családja is él.
Több regényen is dolgozik egyszerre. A Neon sorozatnál érezte azt igazán, hogy megtalálta azt a zsánert írás terén, ami igazán közel áll a szívéhez, ez nem más, mint az LMBTQ. Sajnos környezetében kevesen értik meg ezt az oldalát, többen is megkérdezték tőle, miért ebben alkot. A válasz egyszerű, mert erről is írni kell, sőt én személy szerint örülök a választásának.

Ha valaki megkérdezné tőlem, hogy mit is szeretek benne a legjobban azt felelném, hogy a humorát. Mert minden negatív dologban meglátja a jót, és legyen bármilyen nehéz is az élete, a humora mindig megmarad. Nem fél segítséget kérni, ami nagyon jó, és meghallgatja az ember véleményét. Nyit az olvasói felé. Elmondása szerint nem tudja jól marketingelni magát, de szerintem ez nem igaz, hiszen a részletek, amelyeket megoszt a könyveiből, mindig felkelti az olvasók érdeklődését. Legyen szó heteró vagy meleg regényről. A regényeiben mindig elrejt valami tanulságot, amelyet az olvasó csak akkor vesz észre, ha nyitott szívvel és lélekkel olvas.

Ezt a megjegyzést maga Rebecce Reed tette hozzá az írásomhoz:
Nem sokat javítok Mónika posztjain. Ez az ő személyes blogja, így meghagyom az ő aranyos és egyedi mondatalkotásait, hisz ez az ő hangja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Előolvasás: Sky S. T.: Most főzünk vagy dumálunk?

Hatalmas köszönettel tartozom Sky S. T. írónőnek, az MKMT Mozgalomnak és minden részvevőnek, aki közreműködött a könyv létrehozásában. Leh...