2023. május 20., szombat

Egy csésze kávé S. A. Locrynnal

Egy csésze kávé rovatom következő részébe egy igazán sokoldalú és soknevű személyt szeretnék nektek bemutatni. Ő pedig nem más, mint S. A. Locryn írónő, akit egyben a barátnőmnek is mondhatok. Többször volt szerencsém vele találkozni és beszélgetni. Egy kedves és közvetlen személyt ismertem meg benne.

Locrynt a Magyar Szerzők Könyvei Magazin korrektoraként ismertem meg. Sokat segített nekem a fejlődésben helyesírás terén, amiért nem lehetek neki elég hálás. Első könyve megjelenése után mondhatom azt, hogy megszerettem az LMBTQ könyveket. Eddig három regénye jelent meg, mind más típusú, és mindnek van mondanivalója. A Gyufaláng című regényének borítójába szinte beleszerettem. Ez a története egy történelmi melegregény, amely a második világháború utáni időszakot mutatja be. Ez a regény nagyon közel került a szívemhez, hiszen a regény 1945. decemberi kezdéssel mutatja be a történéseket. Pont abban az évben és hónapban, amikor nagyapám született. Ezért is lett örök kedvencem.

Locryn számára az írás kikapcsolódás, egy olyan világot mutat be, ami számára igen kedves. Írásai mindig hitelesek, hiszen bőven van segítsége hozzá, és rengeteg kutatómunkát végez.

A regényei mellett a Smaragd Kiadó gondozásából egy novellája is megjelent. Igyekszik az olvasóival sok érdekességet megosztani.

Az Edinburgh kék fényei című regénye akkora hatással volt rá, hogy elkészítette az egyik karaktere Instagram oldalát. Ez azért is érdekesség, mert itt humoros vagy kevésbé humoros részleteket oszt meg az olvasóival.

Jelenleg a munka mellett tanulásra adta a fejét, hogy ezzel is fejlessze magát.
Az ő személyében tényleg egy sokszínű embert ismertem meg. Segítőkész és őszinte. Olvasóit sosem hagyja cserben, mert blogjára vagy a wattpadra mindig tölt fel olvasnivalókat. Elkötelezettként segíti a kiadó munkatársait. Harc nélkül nem adja fel az álmait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Előolvasás: Sky S. T.: Most főzünk vagy dumálunk?

Hatalmas köszönettel tartozom Sky S. T. írónőnek, az MKMT Mozgalomnak és minden részvevőnek, aki közreműködött a könyv létrehozásában. Leh...