2023. május 11., csütörtök

Egy csésze kávé Suzanne Wolf írónővel

A mai részben egy számomra mindig nyílt és barátságos személyt szeretnék nektek bemutatni. Ő nem más, mint Suzanne Wolf írónő. Őt még az első könyve megjelenése előtt megismerhettem, és ezért szerencsésnek mondhatom magam, hogy a pályakezdete óta ismerem. Suzanne a romantikus-krimi zsáner szerzői körét bővíti. Közvetlen és szeretettre méltó személy. Többször volt szerencsém találkozni és beszélgetni vele. Suzanne nyitott és közvetlen ember.


Amikor megírta az első regényét letámadtam, hogy hol a folytatás, mert már akkor beleszerettem egyik karakterébe, Lucasba. Szerintem egyszer a pokolba fog kívánni, mert időnként zaklatom a folytatás iránt, bár már kijött Lucas története.

Mélyrehatóan el lehet vele beszélgetni bármiről. A családja számára a minden, ezután jönnek a barátok és mások. Kevesen tudják, de regényeiben a helyszínek valós helyszínekről is vannak formálva. Szeretem nagyon a humorát is. Minden helyzetben meglátja a jót és a rosszat. Ha valami bántja elvonul kicsit, hogy ki tudjon kapcsolódni. Barátai bármikor számíthatnak rá.

Szeret utazni, olvasni és írni. Reményeim szerint hamarosan megörvendeztet bennünket egy újabb remek regénnyel. Odavan a tetoválásokért, a motorokért és az egyenruháért, ezért regényeiben mindig megjelenik valamelyik kedvence.

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy az író mögött rejtőző embert is megismerhettem, mert napi kapcsolatban állunk egymással. Van egy csoport, amelyben több író és olvasó beszélget és segíti egymást. Ő is a csoport tagja, és sokszor csal mosolyt az arcunkra. Igaz, hogy mostanában kevesebbet mutat meg az olvasók felé, de mindig dolgozik valamin. Jelenleg is több regényen dolgozik. Jólesik neki, ha visszajelzést kap a műveiről. Minden könyvhéten és Nemzetközi könyvfesztiválon jelen van. Ezzel is építi a kapcsolatát az olvasókkal és szabadidejében segíti a NewLine Kiadó munkáját. Eladóként mindig megtalálhatjátok ott könyveivel és kérésre dedikálja is. Nem kell tőle félni, nem harap a néni.
A zene is nagy szerepet játszik az életébe. Amibe ő belekezd azt szívvel és lélekkel teszi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Előolvasás: Sky S. T.: Most főzünk vagy dumálunk?

Hatalmas köszönettel tartozom Sky S. T. írónőnek, az MKMT Mozgalomnak és minden részvevőnek, aki közreműködött a könyv létrehozásában. Leh...