2023. október 2., hétfő

Farkas Bíborka 5 Tény, amiért érdemes olvasni tőlem

 A 5 tény, hogy miért olvass tőlem? című cikksorozat első részét hoztam el most nektek. Ennek a cikksorozatnak az lesz a lényege, hogy a szerzők/írók/költők 5 pontban írják le az olvasóknak, hogy miért is érdemes olvasni tőlük. Ezt azért találtam ki, mert egy kis önképet alkothat magáról az író, hiszen nem csak írói, olvasói szemmel is meg kell vizsgálnia a művét. Mi az, amit érdemes kiemelni, ami miatt más, mi az, ami miatt én is szívesen olvasnám a regény. De nem is húzom tovább a szót. Mai írónk nem más, mint: Farkas Bíborka, akinek az Istenek akarata című trilógiája található meg a magyar könyvpiacon. 



Tipp 5 tény amiért érdemes elolvasni a trilógiám:


Mert a magyar olvasók szinte semmit sem tudnak a keltákról, legfeljebb annyit, hogy valamikor régen a Kárpát-medencét is ők lakták. Az Istenek akarata elvisz az ókori Britanniába és Rómába, és megmutatja hogyan éltek, miben hittek az akkori népek, és mi motiválta őket.


Mert magyar szerző tollából még nem született ilyen témájú regény, amely egy kelta druidanő szemszögéből mutatja be Britannia megszállását.


Mert nem fogsz unatkozni, ha érdekel a kaland, a spiritualitás, az érzelmek. És persze a történelem.


Mert testközelbe hozza a régi kelta istenségeket, a különleges lényeket és az akkori történelmet alakító híres-hírhedt embereket.

Mert a szereplők különleges sorsuk ellenére nem tökéletesek, és felvállalják az esendőségüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Előolvasás: Sky S. T.: Most főzünk vagy dumálunk?

Hatalmas köszönettel tartozom Sky S. T. írónőnek, az MKMT Mozgalomnak és minden részvevőnek, aki közreműködött a könyv létrehozásában. Leh...