2024. február 2., péntek

Rebecca Reed: Érted teszem

Szeretném megköszönni Sky S. T. írónőnek, az MKMT Mozgalomnak és Rebecca Reednek a bizalmat, hogy még megjelenés előtt lehetőséget adott arra, hogy elolvashassam hamarosan megjelenő könyvét, amely az Érted teszem címet viseli. Ez a romantikus-erotikus regény egy család életét meséli el, amiben van megtalálható a verbális és nonverbális bántalmazás is.

Rebecca Reed:
Érted teszem


Tartalom:

Christina egyszerű banki ügyintéző. Anyjával és egyetemista húgával, Laurával osztozik egy kis lakáson. Nyugodt, hétköznapi életüket felborítja édesanyja váratlan betegsége, de még inkább, annak tetemes kezelési költsége. A pénz megszerzése érdekében Christina eszkortlánynak adja ki magát, és elkíséri Brandont, a jóképű üzletembert egy kéthetes úttal egybekötött esküvőre.
A kiruccanás során Christinának nem csak az érzelmeivel, de a saját múltja árnyékával is meg kell küzdenie, ugyanis Brandon olyan helyre viszi őt, ahová ő a legkevésbé sem vágyott…

Vélemény:
- karakterek: 5/5 
- leírás: 5/5 
- olvashatóság:5/5 
- történet:5/5

Rebecca Reed írónőnek ez a regénye nagyon mélyen bevezet minket olvasókat a vágyak, a titkok és a küzdelmek világába. Hiszen ez a története kész hullámvasút. Mikor elolvastam a címét, arra gondoltam, hogy egy rózsaszín vattapamacsba csomagolt leányregényt kapok. Pedig ismerem az írónő írásait, mégis sok mindent meglepetésként ért. Először is ebbe a sztoriba mellőzve éreztem a humort, bár nem is igazán illett volna a történethez. Számomra Christina egy nagyon erős karakter. Sok mindenen ment keresztül, mégis meg tudta őrizni a józan eszét, amikor egyszer csak az apjával találta szembe magát. Azok után, amit tett, én nem biztos, hogy ennyire józanul tudtam volna viselkedni vele. Brandon szintén meglepetést okozó karakter volt a számomra. Mert megmutatta azt, hogy az is meg tud változni, akiről nem is gondolnánk. A szereplőket ebbe a regénybe sok meglepetés éri majd, nem csak azért, mert megismerik saját maguk valódi énjét, hanem mert a múlt sem kerüli el őket. A múlt, amely mindenkit kísért. Donald számomra nem hiába lett egy negatív karakter. Ahogy előre ment a történet, és megismertük őt, én egyre jobban meg tudtam volna ölni őt. Nem tudom elképzelni, hogy egy szerető férj és apa így bánjon a családjával, ahogy ő bánt velük. Tetszett, hogy az írónő próbálta a szebb oldalát is megmutatni a sok negatívum mellett a dolgoknak. Itt a humor a háttérbe maradt, de a csipkelődés megvolt, ahol érezni lehetett a családi kötelek összefogását. A könyv csak az írónőnél elérhető jelenleg. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Pigniczki Ágnes: Csivi-Csirri mesék

Szeretném megköszönni Sky S. T. írónőnek, az MKMT Mozgalomnak és Pigniczki Ágnesnek , hogy lehetőséget biztosítottak nekem, hogy elolvasha...