2023. október 21., szombat

Ria Anne Donovan 5 Tény, amiért érdemes olvasni tőlem.

A 5 tény, hogy miért olvass tőlem? című cikksorozat első részét hoztam el most nektek. Ennek a cikksorozatnak az lesz a lényege, hogy a szerzők/írók/költők 5 pontban írják le az olvasóknak, hogy miért is érdemes olvasni tőlük. Ezt azért találtam ki, mert egy kis önképet alkothat magáról az író, hiszen nem csak írói, olvasói szemmel is meg kell vizsgálnia a művét. Mi az, amit érdemes kiemelni, ami miatt más, mi az, ami miatt én is szívesen olvasnám a regény. De nem is húzom tovább a szót. Mai írónk nem más, mint: Ria Anne Donovan első könyves írónő mesél arról, hogy szerinte miért érdemes elolvasni a nemrég megjelent Alina ​& David történetet.
 

5 tény, amiért érdemes tőlem olvasni:

1, Alina és David történetét olvasva mi is ott találhatjuk magunkat közöttük. Néhányan biztos emlékeztek arra az időre, amikor a suli folyosóin vártátok össze egymást, hogy ki beszéljétek a tegnap történteket. A tantermekben, ahol megannyi álom és barátság született. Az első bulik és a gyermekkori pizsamás partik, ezek mind - mind lenyomatot hagytak bennünk. És szeretném feleleveníteni azt az érzést, amikor igenis meg tudtuk becsülni egymást.

2, Ez az ifjúsági regény egy kiindulási pont a számomra. Én és a karaktereim az olvasóim véleménye, és a megélt tapasztalatok által fejlődhetek a legtöbbet. Velem tarthatsz egy úton, amin már sokunk átment, és bár azóta voltak dolgok amiket megbántunk, vagy épp, hogy a jó döntést hoztuk, de mégis érdemes kicsit visszatérni hozzájuk.

3, Ez nem egy ízig - vérig megírt tündérmese, hiszen az élet sem az. Valós próbatételek elé állítottam a szereplőket, melyben boldogulásukkal megteremtik a saját jövőjüket. Viszont nem hiányozhat belőle a humor sem, és a vicces jelenetek még inkább közelebb hozzák a szereplőket hozzánk.

4, A jelenkor problémáit dolgozza fel a sorozat, amikor még a legnagyobb döntés az volt, hogy merre indulj tovább, és hogy ki is vagy te legbelül. Ahogy a szereplők próbálják áthidalni ezeket az élethelyzeteket és megélni a tinédzserkor minden pillanatát, mégis ezek kellettek ahhoz, hogy felnőhessenek.

5, Érdemes elolvasnod ha kíváncsi vagy rá, hogy hova vezet négy tinilány sorsa egészen addig, ameddig fel nem nőnek. Emlékezzetek rá ti is, hogy milyenek voltak annak idején ezek az évek, és hogy mit tanultatok akkor belőlük. Segít, hogy visszaemlékezzetek arra, hogy honnan indultatok, és hogy hova érkeztetek meg, és megbecsülni azokat, akik akkor mellettünk voltak valamilyen formában.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Előolvasás: Sky S. T.: Most főzünk vagy dumálunk?

Hatalmas köszönettel tartozom Sky S. T. írónőnek, az MKMT Mozgalomnak és minden részvevőnek, aki közreműködött a könyv létrehozásában. Leh...