2024. július 12., péntek

Előolvasás: Aurora P. Hill: Aslios könyve (Serbeniai krónikák spin-off)

Szeretném megköszönni Aurora P. Hill írónőnek, hogy a bizalmába fogadott, és ez nemcsak A halandó istennő (Serbeniai krónikák IV.) miatt szólt, hanem Aslios könyvének az elolvasására is. Ez a spin-off kötet sorosan kötődik a Serbeniai Krónikákhoz, hiszen a másik főszereplő szemszögéből is megismerhetünk egy-egy eseményt vagy helyzetet. Eme kötetet a sorozat befejező része után érdemes elolvasni.


Aurora P. Hill
Aslios könyve
(Serbeniai Krónikák spin-off)


Tartalom:

A Serbeniai Krónikákban megismert Aslios határozottsága és őszintesége miatt sok olvasó szívébe belopta magát. Megbízható útitárssá, csillagának nemes királyává és erős harcossá fejlődött a Gabrielával közös kalandok során.

De vajon mennyire ismerjük őt valójában?

Ebben a rövid könyvecskében azokra a kérdésekre találhatjuk meg a válaszokat, amik felmerültek bennünk a sorozat olvasása közben.

Tanúi lehetünk annak, miképp válik Aslios az egyik hatalmas természeti erő őrzőjévé, és hogyan szegődik társául Hanalin. Olvashatunk az őt ért veszteségekről, jogainak semmibe vételéről, életének fontos mérföldköveiről, ahogy arról is, hogyan vetette őt a sors Gabriela útjába.

A történet azoknak az olvasóknak szól, akik már ismerik a Serbeniai Krónikák világát.

Vélemény:

Ez a kötet nagyon kellett, hogy megíródjon, hiszen voltak olyan szituációk, ahol tényleg megismertem Aslios gondolatait is. És hát nagyon örülök annak, hogy ezekre ebből a rövid kötetből választ is kaptam.
Érdekes volt a fiú múltjáról olvasni, főleg úgy, hogy tudom a történéseket.

Sok mindent leírt az írónő, de főleg azt, amire az olvasó maga is kíváncsi volt, még akkor is, ha nem is tudott róla tudatosan.

Jó volt megismerni a valódi férfiben rejlő „kisgyermeket”, aki mindvégig ott volt benne. A belső küzdelmeit önmagával szemben.

Bár egy erős, fiatal fiút ismertünk meg a ’Csillagos ösvényen’-ben, aki küzd az igazért és a hazájáért, de sosem mutatta ki, hogy is érez valójában.

E pár oldalon megismerhetjük őt teljes valójában. Megtudhatjuk, honnan indult és hová jutott.
Kik bíztak benne és álltak mellette a végsőkig.

Gabrielával együtt a szemünk előtt nőttek fel.

Csak annyit árulok el, hogy Aslios története még a Csillagos ösvényen előtt elkezdődött.

Szóval aki kíváncsi a fiú múltjára és gondolataira, az bátran álljon neki, de csak a sorozat elolvasása után!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Előolvasás: Sütő Éva: Olivia Fox naplója

Szeretném elsősorban a töretlen bizalmat megköszönni Sütő Éva írónőnek, az MKMT Mozgalomnak és a Helma Kiadónak . Hálás vagyok nekik, hogy...